În sfârșit Cargus face treabă bună!

Spread the love

Am scris de câteva ori pe blog că nu sunt mulțumit de serviciile de curierat de la Urgent-Cargus (mai nou s-au aliat și cu Sprint) fiindcă rătăcesc coletele, nu răspund la telefon, niciodată nu știu să-ți dea informații referitoare la colete, nu merg AWB-urile șamd.

De data asta pot spune (cu mâna pe inimă, eventual :))) că s-au descurcat impecabil. Mi-am vândut BMX-ul recent și, până să-l trimit, am luat la rând toate firmele de curierat din oraș pentru a găsi cel mai bun preț. Datorită costurilor măricele pentru dimensiunile produsului am vrut un preț cât mai mic – economie rulzzz. După ce Fan și GLS m-au dat pe spate cu prețuri de peste 200 lei (adică multe procente din valoarea produsului trimis) i-am găsit pe Cargus care cereau puțin peste 100 lei normal și puțin peste 50 lei dacă îi solicit din OLX.

N-aveam idee despre ce e vorba, ce, cum, cum să trimit prin OLX? Dar m-a lămurit doamna de la telefon. Am intrat pe OLX, am completat formularul și mi s-a spus că o să vină un curier să ridice bicicleta a doua zi, înainte de ora 12. La cât a venit curierul? 11:40. Din start m-a mirat că s-a încadrat în timp.

N-a fost nicio problemă că bicicleta nu era într-o cutie (n-am găsit prin casă nicio cutie suficient de mare) ci era ”împachetată” într-o folie transparentă. Am pus BMX-ul în mașina de la Cargus și dus a fost. Asta s-a întâmplat sâmbătă. Duminica parcă nu se lucrează, iar luni bicicleta ajunsese undeva în Galați, la destinatar. Marți dimineață bănuții au ajuns la mine. Eu i-am vrut ramburs, dar parcă să zic că au și varianta prin bancă – îți virează ei banii în cont, cel mai probabil.

Cargus și-a mai spălat din păcatele de până acum, după ce-mi rătăciseră în trecut câteva colete și m-au sictirit la telefon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *