Seriale: Breaking Bad

Spread the love

După cum v-ați obișnuit deja, la mine veștile ajung mai greu și încep să practic un lucru după ce deja toată lumea s-a săturat de asta. Scriu articolul ăsta înainte de somn, deci s-ar putea să nu îmi aleg expresiile pe care le folosesc la fel de bine precum mi-ar plăcea.

Așadar, după ce toată lumea e la zi cu Breaking Bad, după ce toți au scris despre serialul ăsta și internetul e mega-obișnuit cu el, se pare că am început și eu să-l urmăresc.

Puțin ciudat e faptul că am downloadat primul sezon fix atunci când m-am hotărât să reduc timpul pe care-l petrec degeaba la calculator și să-l înlocuiesc cu ceva mai util. Se pare că asta o să se întâmple abia când termin serialul, și mai am vreo câteva zeci de episoade bune. 🙂

Pe scurt care-i treaba în Breaking Bad, în caz că mai e cineva care nu știe: un profesor de chimie pe la vreo 50 de ani face cancer la plămâni, boală de care nu poate fi operat. Își dorește mai mulți bani așa că se asociază cu un fost elev pe care l-a lăsat corigent cu ani în urmă, amândoi făcându-și un laborator de amfetamină într-o rulotă. Asta e ce am înțeles din primul episod și atât, că n-am apucat să văd mai mult, dar cert e că vreau să continui. Mi-a plăcut mult faptul că acțiunea începe încă din primul episod, așa cum ar trebui să se întâmple în orice serial bun, dar cum eu am văzut numai seriale proaste până la vârsta asta se explică de ce sunt așa entuziasmat. S-a lăsat cu ceva bătăi, omoruri, câțiva metri pătrați incendiați, niște focuri de armă încă din primul episod, îmi place.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *