Grijă cu opțiunile de reînnoire automată!

Spread the love

Tocmai ce-am primit un mail de la Paypal cum că a eșuat o plată. Mirat, din subiectul mailului, zic să văd ce s-a întâmplat, de unde naiba plată eșuată dacă eu n-am plătit nimic?

Ce să vezi? Uitasem auto-renewal activat la o firmă de host ale cărei servicii nu le mai folosesc de vreo 2 ani pentru că am vândut ceea ce aveam la ei. Problema e că inteligența mea nativă din vremea aia m-a făcut să vând domeniile cu tot cu contul de la ei fiindcă erau imposibil de transferat datorită vechimii de doar 1-2 luni (politica de căcat a firmei, părerea mea).

Gigelul căruia le-am vândut, probabil ceva mai avansat decât mine în tainele vânzărilor la vremea aia :)), ori a uitat de cont și domeniile alea, ori a hotărât să lase paypalul meu acolo poate mă prinde la o reînnoire automată (că numai așa se puteau lua banii din cont, nu putea să plătescă el când vrea). Partea bună e că nu mai folosesc Paypal decât 1 zi pe lună, când îmi transfer bani pentru a încărca telefoanele. În rest stă pe uscat, de aici și ”Subscription Payment Failed”.

Aveți grijă, deci, să dezactivați opțiunea de reînnoire automată la servicii pe care, deși le aveți înregistrate, nu le mai folosiți. Ca în cazul meu cu domeniile pe care le vândusem de mult cu tot cu contul de la firmă și adresa de Paypal confirmată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *