Search Engine Optimization

FranceRent.com


Inchirieri, tururi și transferuri – FranceRent.com

Serviciile oferite de FranceRent fac transportul de lux fără stres și accesibil. Fie că doriți să închiriați un iaht la un preț competitiv, fie să vă oferiți iahtul pentru închiriere ca să câștigați un venit suplimentar, FranceRent vă poate ajuta cu toate nevoile dvs. de transport. De asemenea, FranceRent.com ofera servicii de închirieri, transferuri și tururi cu avioane private, elicoptere și mașini.

Barci

Riviera franceză se întinde de-a lungul coastei mediteraneene a Franței și este o zonă renumită pentru porturile sale de lux, golfurile paradisiace și plajele frumoase. Una dintre cele mai bune modalități de a explora Coasta de Azur și orașele Cannes, Nisa, Monaco și multe altele este să călătoriți cu barca. Indiferent dacă doriți să închiriați un iaht pentru o zi pentru a explora coasta cu stil, a începe o excursie cu un catamaran sau a vă alătura unui tur ghidat cu barca, călătoria in sudul Franței cu barca este o activitate căutată. FranceRent ofera închirieri de bărci, excursii și transferuri pentru toate gusturile.

Mașini

Pasurile montane și rutele de coastă care oferă priveliști uluitoare ale Mării Mediterane sunt toate punctele culminante ale unei excursii pe riviera franceză. De la mașinile rapide ale circuitului de la Monaco până la vehiculele de lux care strabat Nisa, mașinile reprezintă o mare parte a imaginii Rivierii franceze. Cu FranceRent puteți explora litoralul ușor prin închirierea unui vehicul de lux sau participarea la un tur turistic. FranceRent oferă, de asemenea, ofera transferuri de la aeroport și transferuri din mai multe orașe.

 

Elicoptere

Dacă doriți să vă petreceți timpul pe Riviera Franceză calatorind dintr-un oraș de coastă în altul, de ce să nu vă gândiți să închiriați un elicopter privat? FranceRent poate organiza transferuri cu elicopterul din mai multe orașe, inclusiv Nisa, Monaco, Cannes, Antibes, Saint Tropez și Marsilia. Alternativ, pentru o zi de neuitat, rezervați un tur cu elicopterul pe coastă și bucurați-vă de vederi aeriene asupra Capului Ferrat și a satului montan Eze. Tururile cu elicopterul din Alpi sunt, de asemenea, o excursie populară, iar FranceRent îți poate crea ziua de vis în munți.

 

Avioane

FranceRent colaboreaza îndeaproape cu o flotă de avioane private pentru a vă asigura sosirea în siguranță pe coastă. Odată ce ați aterizat în siguranță la Nisa, Cannes sau Toulon, echipa noastră de la sol va asigura transferuri rapide de la aeroport la destinația aleasă.

Petronel 
Ultimele postari ale lui Petronel  (vezi toate)