De ce simțim nevoia să dăm atât de multe explicații?

Spread the love

Luni trebuia să virez niște bănuți unui prieten și blogger pentru o chestie pe net și cum BCR a tăiat din senin mobile banking-ul, a trebuit să trec pe la bancă pentru a-i depune.

Intru în bancă, aștept să-mi vină rândul, ”bună ziua, vreau și eu să depun niște bani, blabla”. Pâi să vedeți că nu se prea poate, că n-aveți 18 ani. Da, dar la Transilvania m-au lăsat să pun de n ori. Aici de ce nu merge? Eu vă înțeleg, dar aici nu se poate. Oke, pa.

Scot telefonul și-i scriu băiatului un mesaj să-l anunț că mai durează puțin până găsesc pe cineva să-i transfere banii că pe mine nu m-au lăsat. N-a fost nicio problemă, nu era chiar grabă. În minutul următor îmi amintesc că altcineva trebuia să-mi vireze luni exact suma pe care o aveam eu de plată.

Mesaj iar, explicat că vin bănuții, că se rezolvă, scuze, nu m-au lăsat la bancă, știi, ți-am mai zis. Mi s-a spus iar că nu e nevoie să dau atâtea explicații, că ne cunoaștem, incredere, treburi de genul ăsta.

Nu știu de ce, dar uneori mă străduiesc să explic mult chestii pe care le-aș rezolva cu câteva cuvinte. Să fie de bine, oare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *