Ghid de 5 minute pentru mobila de bucatarie

Spread the love

Exista anumite camere intr-o casa pe care le privim ca fiind mai importante decat celelalte. As putea spune ca bucataria e una dintre acestea, ea iesind in evidenta ca fiind un spatiu esential in care ne petrecem timp gatind, mancand, dar si pentru alte activitati obisnuite (sa nu ne gandim la…). Fiind utilizata in mod constant, bucataria trebuie imbunatatita, curatata si remodelata frecvent, pentru a ne oferi un spatiu vesel, igienic si confortabil.

Bucataria este una dintre acele camere care ne face sa ne simtim ca acasa. O bucatarie frumoasa, mai ales una in care ne putem relaxa in timp ce mancam micul dejun sau in timp ce purtam o conversatie cu persoana care prepara cina, ne linisteste, ne imbunatateste starea de spirit si, totodata, ne ridica nivelul de energie (si datorita mancarii, totusi. :)) )

In ziua de azi, este o practica standard de a avea mobila de bucatarie complet echipata si utilata, cu cabinete care sa se potriveasca la fel ca niste piese de puzzle in intregul spatiu al bucatariei. Poti avea o multime de beneficii folosind o bucatarie deschisa, cu mult spatiu de stocare si, desigur, cu un aspect general placut. In afara de bucatariile bine montate, modulare, exista, de asemenea, bucatarii libere, cu piese de mobilier individuale, care pot fi mutate oricum si in orice fel. Devavantajul acestor bucatarii de sine statatoare este faptul ca acestea risipesc mult spatiu. In zilele de demult, toate bucatariile au urmat modelul de mobilier de sine statator, dar, odata cu trecerea timpului, mobila de bucatarie fixa a devenit cea mai populara.

Fiind usor de asamblat, mobila de bucatarie fixa poate fi rapid instalata de catre profesionistii instruiti. Acest tip de mobila este fabricat din materiale foarte obisnuite, care se reflecta in preturile rezonabile. De obicei, diblurile de lemn, MDF si adezivul de mobila sunt principalele componente. Acestea se folosesc impreuna pentru a forma structura necesara in jurul careia se bazeaza bucataria amenajata. Mobilierul de bucatarie fix nu este doar ieftin, dar este, totodata, usor de transportat la locatie.

Mai scump decat mobilierul de bucatarie fix este cel personalizat, in care un designer de interioare va adapta fiecare aspect al bucatariei dupa preferintele clientului. Singurul dezavantaj al acestui tip de mobila este pretul. Daca analizezi cu atentie insa, poti descoperi site-uri precum www.mobilakoncept.ro, unde pretul nu este chiar atat de mare precum ai crede.

Bucatariile sunt, desigur, o parte importanta a vietii moderne. Amenajeaz-o in modul cel mai bun cu putinta, pentru a te simti confortabil si placut in mediul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *